>

Detall de Procediments Electrònics

TORNAR
Descripció

La finalitat dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 és guardonar a les empreses espanyoles del sector industrial que hagin destacat per desenvolupar un esforç progressiu i continuat en el temps per impulsar la seva competitivitat a través d'actuacions i projectes de digitalització de caràcter innovador en qualsevol dels següents àmbits: Estratègia de negoci i mercat, Processos, Organització i persones, Infraestructures, i Productes i serveis.

Els Premis consisteixen en un trofeu representatiu i no comporten dotació econòmica en tractar-se d'uns premis honorífics.

Mode d'accés
Certificat digital
Centre Directiu
Secretaria d'Estat d'Indústria - E04934403
Direcció General
Direccion General d'Indústria i de la Petita i Mitja Empresa
Unitat de Gestió
S.G. de Digitalització de la Indústria i Entorns Col·laboratius
Tema
Subvencions, Beques i Premis

Regulador

Ordre de Bases ITC/820/2020, de 25 d'agost (BOE 07/09/2020) per la qual s'estableixen les bases reguladores per a l'organització, gestió i concessió dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0

Resolució de 18 d'abril de 2023 (BOE 28/04/2023), de la Secretaria General d'Indústria i de la Pequeño i Mitja Empresa, per la qual es convoquen els Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0 corresponents a l'any 2023.

Accés al procediment

Certificat digital

Presentació de candidatures

El termini de presentació de candidatures a la convocatòria 2023 d'aquests premis és del 29 d'abril al 5 de juny de 2023, tots dos inclusivament.

Informació addicional

Portal Indústria Connectada 4.0

Procediments Sistema d'Informació Administrativa

Codi S.I.A.: 1017521
Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0

Ajude'ns a millorar. Si ho desitgeu podeu emplenar aquesta enquesta de qualitat dels nostres serveis.