Detalle de Procedimientos Electrónicos

TORNAR
Descripció

Solicitud de exportación de productos industriales sujetos a autorización por restricciones comunitarias.

Mode d'accés
Cl@ve
Centre Directiu
Secretaria d'Estat de Comerç - E05030801
Direcció General
Direcció general de Política Comercial
Unitat de Gestió
S.G. de Comerç Internacional de Mercaderies
Tema
Certificacions i declaracions

Regulador

Rússia:

Reglament (UE) 833/2014 del Consell de 31 de juliol de 2014, relatiu a mesures restrictives motivades per accions de Rússia que desestabilitzen la situació a Ucraïna.

Modificat per:

  • Reglament (UE) 2022/328 del Consell de 22 de febrer de 2022, que modifica al Reglament (UE) 833/2014, relatiu a mesures restrictives motivades per accions de Rússia que desestabilitzen la situació a Ucraïna.
  • Reglament (UE) 2022/394 del Consell de 9 de març de 2022, que modifica al Reglament (UE) 833/2014 relatiu a mesures restrictives motivades per accions de Rússia que desestabilitzen la situació a Ucraïna.
  • Reglament (UE) 2022/428 del Consell de 15 de març de 2022, que modifica al Reglament (UE) 833/2014 relatiu a mesures restrictives motivades per accions de Rússia que desestabilitzen la situació a Ucraïna.
  • Reglament (UE) 2022/576 del Consell de 8 d'abril de 2022, que modifica al Reglament (UE) 833/2014 relatiu a mesures restrictives motivades per accions de Rússia que desestabilitzen la situació a Ucraïna.

Aniran:

Reglament (UE) 267/2012 del Consell, de 23 de març de 2012, relatiu a mesures restrictives contra Aniran i pel qual es deroga el Reglament (UE) 961/2010.

Reglament (UE) 2015/1861 del Consell de 18 d'octubre de 2015 pel qual es modifica el Reglament (UE) 267/2012 relatiu a mesures restrictives contra Aniran.

Líbia:

Reglament (UE) 2016/44 del Consell de 18 de gener de 2016, relatiu a les mesures restrictives tenint en compte la situació a Líbia i pel qual es deroga el Reglament (UE) 204/2011.

Províncies ucraïneses de Donetsk i Luhansk no controlades pel Govern d'Ucraïna:

Reglament (UE) 2022/263 del Consell de 23 de febrer de 2022, relatiu a mesures restrictives en resposta al reconeixement de les zones de les províncies ucraïneses de Donetsk i Luhansk no controlades pel Govern i a l'ordre d'entrada de forces armades russes en aquestes zones.

Accés al procediment

Cl@ve

Tingui en compte que com a pas previ a la sol·licitud d'autorització administrativa d'exportació ha de sol·licitar l'alta com a exportador/importador. Per a això, s'ha d'enviar un correu electrònic sol·licitant primer l'alta com a exportador/importador. Per a aquesta operació s'han d'aportar les següents dades:

  • Nom o raó social de l'empresa
  • NIF
  • Adreça postal (incloent codi postal, població i país)
  • Adreça de correu electrònic
  • Telèfon de contacte

Una vegada que se li comuniqui que ha estat donat de alta, podrà presentar la sol·licitud d'autorització administrativa d'exportació/importació.

Accés al Registre de Representants amb Cl@ve

Accés a la Nova Solicitudl amb Cl@ve

Plantilla a emplenar que ha d'aportar juntament amb la sol·licitud en format ODT:

Plantilla de Declaració Destinatari Final [ODT] [15 KB]

Accés a Consulta de de l'estat de les sol·licituds i altres tràmits amb Cl@ve

Informació d'ajuda per a tots els modes d'accés

En cas de donar-se alguna incidència en l'emplenament de les sol·licituds posi's en contacte amb l'Oficina Virtual, explicant el problema i adjuntant, depenent del cas, les pantalles d'error. Indiqui també el seu nom i número de telèfon i un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb vostè, en el telèfon que ens indiqui, en el menor temps possible.

Per a qualsevol aclariment relatiu a la tramitació de la seva sol·licitud pot contactar amb la Sotsdirecció General de Comerç Internacional de Mercaderies a través del correu electrònic: productosindustriales@mincotur.es

És recomanable llegir els següents documents relatius a la presentació de les sol·licituds.

Instruccions per al procediment d'Exportació de productes industrials subjectes a autorització per restriccions comunitàries [PDF] [2072 KB]

Requisits tècnics per a la presentació de sol·licituds [PDF] [47 KB]

Solucions a possibles problemes tècnics [PDF] [702 KB]

Informació addicional

Regímenes comerciales como consecuencia de sanciones

La UE implementa todas las sanciones impuestas por la ONU. Asimismo, la UE puede reforzar las anteriores mediante la aplicación de medidas más estrictas y adicionales y, si lo considera necesario, puede también decidir imponer sanciones autónomas. Las sanciones pueden incluir restricciones comerciales, como prohibiciones de importación y exportación y, en su caso, la emisión de una autorización administrativa para la exportación.

El mapa global de sanciones lo puede consultar en EU Sanctions Map .

Procediments Sistema d'Informació Administrativa

Codi S.I.A.: 962367
Exportació de productes industrials subjectes a autorització per restriccions comunitàries

Ayúdenos a mejorar. Si lo desea puede cumplimentar esta encuesta de calidad de nuestros servicios.

Realizar cuestionario