Detall de Procediments Electrònics

TORNAR
Descripció

Accés a la sol·licitud d'ajuda relativa a la Línia Indicacions Geogràfiques, que el seu objectiu és recolzar actuacions de consultoria i defensa jurídica per fomentar la protecció i defensa dels drets de propietat intel·lectual dels productes agroalimentaris (Denominacions d'Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides) quan aquests es vegin usurpats en tercers mercats. Inclou el pagament de taxes per al registre de les indicacions geogràfiques i les seves modificacions en tercers mercats, així com el dels serveis de protecció, defensa i vigilància de les mateixes. També les despeses de formació específica associats a aquestes activitats.

Mode d'accés
Certificat digital
Centre Directiu
Secretaria d'Estat de Comerç - E05030801
Direcció General
Direcció general de Política Comercial
Unitat de Gestió
S.G. de Comerç Internacional de Mercaderies
Tema
Subvencions, Beques i Premis

Regulador

Ordre ICT/1116/2021, de 7 d'octubre, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les línies d'ajuda per a l'obertura de mercats exteriors i es procedeix a la seva convocatòria l'any 2021

Ordre ICT/343/2022, de 18 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre ICT/1116/2021, de 7 d'octubre, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les línies d'ajuda per a l'obertura de mercats exteriors i es procedeix a la seva convocatòria l'any 2021.

Ordre ICT/231/2023, de 2 de març, per la qual es modifica l'Ordre ICT/1116/2021, de 7 d'octubre, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les línies d'ajuda per a l'obertura de mercats exteriors i es procedeix a la seva convocatòria l'any 2021

Extracte de la Resolució de la Secretària d'Estat de Comerç de convocatòria de les línies d'ajudes per a l'obertura de mercats exteriors l'any 2023.

Accés al procediment

Certificat digital

Accés al procediment

Informació d'ajuda per a tots els modes d'accés

En cas de donar-se alguna incidència en l'emplenament de les sol·licituds posi's en contacte amb l'Oficina Virtual, explicant el problema i adjuntant, depenent del cas, les pantalles d'error. Indiqui també el seu nom i número de telèfon i un dels nostres tècnics es posarà en contacte amb vostè, en el telèfon que ens indiqui, en el menor temps possible.

Email: oficinavirtual@mincotur.es

Telèfon: 913494005

Per a qualsevol aclariment relatiu a la tramitació de la seva sol·licitud pot contactar a través del correu electrònic:

EMAIL: sgagro.sscc@mincotur.es

Informació addicional

Portal d'Ajudes

Procediments Sistema d'Informació Administrativa

Codi S.I.A.: 2449232
Ajudes per a l'obertura de mercats exteriors

Ayúdenos a mejorar. Si lo desea puede cumplimentar esta encuesta de calidad de nuestros servicios.